Estetika lica i anti-aging

Visokostručni oralni i parodontalni hirurg izvodi različite estetske intervencije. U nastavku ćete pronaći pregled tih intervencija, uključujući mezoterapiju, hijaluronske filere i regeneraciju lica krvnom plazmom.

Mezoterapija: Mezoterapija je brza i efikasna metoda kojom se postižu prirodni rezultati. Ova intervencija uključuje ubrizgavanje koktela s mineralima, vitaminima, amino-kiselinama i hijaluronom ispod kože. Tretmani lica, podocnjaka, vrata, dekoltea i kose mogu se izvoditi putem mezoterapije. Posebno je korisna mezoterapija kose koja sprečava opadanje i proređivanje kose, jača vlasi i potiče rast nove, zdravije kose. Preporučuje se serija od 8 tretmana za postizanje optimalnih rezultata.

Hijaluronski fileri: Hijaluronska kiselina se koristi za očuvanje mladolikosti i korekciju lica. Ovi tretmani mogu popuniti i ublažiti bore na licu te korigovati, definisati i uvećati usne. Hijaluronski fileri pružaju prirodan izgled i postaju sve popularniji u estetskim tretmanima.

Regeneracija lica krvnom plazmom: Ovom terapijom se koristi sopstvena krvna plazma pacijenta koja se ubrizgava u kožu mezoterapijskom tehnikom. Ovaj prirodni pristup podstiče proizvodnju kolagena i obnavlja volumen kože. Rezultat je mladolik izgled kože, povećana elastičnost, zategnutost i smanjena vidljivost ožiljaka i bora. Regeneracija krvnom plazmom je sigurna i bezbedna, jer se koristi pacijentova vlastita krv koju koža i tkiva prihvataju kao svoje. Ova metoda je posebno pogodna za osetljivu kožu koja negativno reaguje na hemijske preparate.

Uz pomoć visokostručnog oralnog i parodontalnog hirurga, možete biti sigurni da će ove estetske intervencije biti izvedene sa stručnošću i pažnjom prema kvalitetu.