O NAMA

Dobrodošli na Adentic – porodičnu stomatološku kliniku!
Sa više od 10 godina iskustva u privatnoj praksi, Adentic se transformisao u renomiranu stomatološku kliniku.

Naša klinika je opremljena najsavremenijom tehnologijom iz domena stomatologije i estetike, omogućavajući nam da pružamo vrhunske usluge u različitim oblastima. Naš tim stručnjaka obuhvata specijaliste iz različitih grana stomatologije, sa ciljem da vam pruže sveobuhvatnu stomatološku negu na jednom mestu.

U Adenticu, nudimo širok spektar usluga koje obuhvataju protetiku, oralnu hirurgiju, paradontologiju, implantologiju, ortodonciju, estetsku stomatologiju, estetiku lica i anti-age tretmane. Bez obzira na vaše stomatološke potrebe, možete se osloniti na naš tim stručnjaka koji će vam pružiti personalizovanu i kvalitetnu negu.

Posebno se ponosimo našom dečijom stomatologijom. Razumemo koliko je važno da se deca osećaju prijatno i bezbrižno tokom posete stomatologu, i zato smo stvorili okruženje koje je prilagođeno njihovim potrebama. Naši stručnjaci su posebno obučeni za rad sa decom i trude se da svako iskustvo bude pozitivno i zabavno.

Adentic je porodična stomatološka klinika, što znači da nam je stalo do svakog člana porodice. Vaše zdravlje i osmeh su nam prioritet, i naš cilj je da vam pružimo vrhunsku stomatološku negu u prijatnoj i relaksirajućoj atmosferi.

Posetite nas i uverite se zašto smo pravi izbor za vas i vašu porodicu. Naša stručnost, posvećenost i individualan pristup će vas osvojiti. Kontaktirajte nas danas i zakažite vašu sledeću posetu Adenticu – gde se vaši osmeh i zdravlje nalaze u sigurnim rukama.